Представете си следната ситуация: почивате си вкъщи и ви осенява идеята за лудо приключение – да съберете тениска и пижама в дамската си чанта и да отидете на летището, за да хванете следващия полет. Вероятно много от нас са имали подобни мисли.

Е, българската влогърка Йоанна направи точно това и сложи в малкия си джоб и най-смелите ни представи за приключение, пише каналът на Цветелинка Цветанова във vbox7.



Влогърката Йоанна, по-известна като Yoana Yokko или просто „леля“ е един от най-колоритните представители на българското YouTube съсловие. Преди броени дни тя качи поредица от видеа в своя канал в YouTube, в които отвежда последователите си на неочаквано пътешествие. Русенката започва видеото от дома си, а след това заявява на своите последователи, че ще си направи PCR тест, защото иска да отиде на летището и да хване следващия самолет, независимо в каква посока пътува. Йоанна събира една тениска, грим и пижама в дамската си чанта и отива в лабораторията, за да си направи теста. Следващите кадри са от летището, където влогърката, след кратко лутане, успява да разбере за къде е следващият полет и да си купи двупосочен билет.

10 места в Италия, които си струва да посетите (СНИМКИ)

Така Йоанна се озовава съвсем сама във Варшава, където следват три дни на разучаване на града, премеждия с хотели и много решения, за които последователите ѝ  коментираха: „Ти си напълно луда!“ и „Браво за смелостта, свалям шапка на хората, които знаят как да живеят истински“.

Влогърката обещава на своите последователи, че това е първото от поредица приключенски видеа.
 

По професия Йоанна се занимава с разработването на здравословни режими и предизвикателства, а YouTube определя като място, което ѝ позволява да бъде себе си. Скоро ѝ предстои и лансирането на собствен бранд за облекла. Едни от най-интересните видеа в нейния канал са част от поредица, в която обикаля ресторантите на известни шеф готвачи като Гордън Рамзи, Силвена Роу, Нусрет Гьокче (Salt Bae) и други. 

И още:

16 приказно красиви места на Балеарските острови (СНИМКИ)

Топ 10 красиви кътчета по Земята за самотни пътешественици (ГАЛЕРИЯ)

20 кулинарни дестинации, които да поместите в плановете си за 2021 г. (ГАЛЕРИЯ)