Всяка жена си мечтае за перфектния мъж, с който да бъде цял живот. Но любовта е сляпа и колкото и съвети да сме получили, пак можем да се втурнем през глава в неподходяща връзка.

Сексологът и семеен терапевт Наталия Кобилкина посочва знаците, които показват дали сте открили правилния мъж за вас. Вижте ги:

Чувстваш се красива и желана

Ако това е правилния мъж за теб - ти се богиня, красавица, кралица. С него се чувстваш най-красивата и желана жена. Сиянието и красота идват отвътре.

Връзката ви е честна и открита

Ако в отношенията ви има усещане за чистота и откритост - връзката ви върви в правилната посока. Няма за какво да го лъжеш и той няма да те лъже. Колкото и благородна да е една лъжа, тя създава разстояние между двамата и ги отчуждава един от друг.

любов
Thinkstock/Getty Images

Имате пълно доверие на партньора си

Доверието е най-важната основа на всяка връзка. Ако можеш да му довериш абсолютно всичко, дори най-интимните неща, значи той е правилният мъж за теб. И ако той знае и добрите, и лошите ти страни, но те харесва и обича такава, каквато си - това е истинската връзка.

Деца

Ако мислиш, че този мъж може да бъде баща на децата ти - може би наистина имате бъдеще заедно.

Много добре ви върви бизнеса

Ако сте един за друг - работата ви върви, бизнесът ви е успешен. Мисълта за любимия е най-сигурният начин за успешно постигане на поставените цели. Именно защото точно този човек за вас е най-голямата и вълнуваща мотивация да се развивате и усъвършенствате.

Ако всичко това не се случва във вашата връзка - не правете компромиси. Кажете си, че това не е правилния човек за вас и продължете пътя си.
 
И още по темата за любовта и връзките:

Кои са двете думи за перфектна връзка

Любов, доверие и... два телевизора, за да има мир в къщата

Зодиите, между които любовта е обречена (ВИДЕО)

Четири признака, че любимият иска да се разделите

Тайната на успешния брак - "Да" на всяка прищявка на жената

От какво зависи щастливият брак? Секс, смях и още нещо