Тайната на успешния брак - Да на всяка прищявка на жената
Тайната на успешния брак - Да на всяка прищявка на жената / ThinkStock/Getty Images

Предан съпруг от Великобритания разкри тайната на успешния си 60-годишен брак - мъжът казва "Да, скъпа" на всяка прищявка на жена си, пише в. "Дейли експрес".

Тайната на дългия и щастлив брак не се крие в секса

Преди броени дни 80-годишните Бил и Дороти Грийнуд от Пейдиъм, Ланкашър, са отбелязали 60-годишнината от сватбата си. Те се срещат и влюбват от пръв поглед през 1952 г., когато са на 17 години. Скоро след първата им среща Бил и Дороти решават да си пристанат, но родителите на девойката осуетяват плановете им. В крайна сметка двамата се женят три години по-късно - на 26 ноември 1955 г.

Топ 30 на най-важните фактори за щастлив семеен живот

Днес съпрузите Грийнуд са все така влюбени, както по време на медения им месец. Двойката има една дъщеря, две внучета и две правнучета. "Докато мъжът се съгласява с жената, всичко е наред. Благословен съм с чудесно семейство", доверява Бил Грийнуд.

"Бил ме кара да се смея. Приятно ни е в компанията един на друг. Родителите и на двама ни бяха женени по 62 години, така че явно брачното дълголетие е заложено в гените ни", споделя на свой ред Дороти Грийнуд.

Източник: БТА