Любов, доверие и... два телевизора, за да има мир в къщата
Любов, доверие и... два телевизора, за да има мир в къщата / Thinkstock/Getty Images

Честността, доверието и компромисите са ключовите компоненти за щастлив брак. И минимум два телевизора, пише в. "Дейли експрес", позовавайки се на резултатите от проучване, направено във Великобритания сред 2000 души.

За да има мир в къщата, партньорите не трябва да се съревновават за телевизора или компютъра. Наред с традиционните препоръки да не се забравят рождени дни или годишнини, експертите обаче съветват двойките да си взимат почивка от любимите си джаджи поне веднъж седмично.

Във време, когато технологиите са навсякъде, и са в състояние да пораждат или развалят връзки, за успех във взаимоотношения специалистите препоръчват на двойките да си споделят телефонните кодове и пароли, и да не поддържат контакти с бившите си партньори в социалните мрежи.

"Честността, доверието и компромисите са смятани за най-важните неща в семейството. В съвременния свят обаче, когато технологиите са навсякъде, се налага съпружеските двойки да преодоляват и множество технологични предизвикателства, за да опазят браковете си", казва Анди Гибни, автор на книгата "Как да съблазните съпругата си (Или нечия друга)".

Източник: БТА