Законите на привличането понякога могат да са най-объркващите на света и да предизвикат бурни емоции. Сякаш мистериозна сила привлича мъжете към жените и обратно.

Фаталното привличане е смесица от емоции, които не винаги водят връзката до най-добрия край, но пък оставят завинаги следа в живота, пише каналът "Видео хороскоп" във vbox7. Ето и кои са двойките, при които химията е нещо естествено и си пасват на много по-дълбоко ниво.

Овен и Везни

Със своя чар и магнетизъм представителите на зодия Овен моментално завладяват мислите на влюбчивите Везни. Именно обаче нежността и финеса, присъщи на Везните, не след дълго, започват да се струват нетърпими за свръхенергичните и прями Овни. Везните от своя страна също започват да се дразнят от тази за тях прекалена и никому ненужна експанзивност.

раздяла
iStock/Getty Images

Телец и Риби

Следвайки принципа, че „противоположностите се привличат“, между Телеца и Рибите пламва наистина изпепеляваща страст, благодарение, на която в началото и двете зодии са съвсем напълно слепи за всичко останало. Когато обаче нещата притихнат и започнат да се опознават отблизо, те откриват, че между тях съществуват непреодолими различия. Рибите търсят емоции и държат на социалния си живот, докато Телците предпочитат просто да си седят вкъщи, сгушени на дивана.

Фатално привличане: 6 двойки зодии, чиято любов пламва и угасва за миг (СНИМКИ)

Близнаци и Стрелец

Първоначално Близнаците и Стрелците откриват много общи черти помежду си и успяват да общуват на абсолютно всички нива. Малко след това обаче „двойствената“ зодия започва да се изнервя на прекаленото спокойствие на Стрелеца, който пък предпочита да замълчи, отколкото да влиза в излишни спорове. В крайна сметка неразбирателството помежду им обикновено дава превес и връзката приключва почти толкова бързо, колкото е и започнала.

любов
iStock/Getty Images

Рак и Козирог

Още едно абсолютно доказателство в подкрепа на тезата, че „противоположностите се привличат“. Поне в началото. Защото емоционалният и нежен Рак има нужда именно от стабилността на уравновесения и покровителствено настроен Козирог. До момента, в който „рогатата“ зодия не установи, че Ракът е прекалено обсебващ за нейната спокойна натура. Това кара водната зодия да се чувства пренебрегната и води до тежки емоционални изблици, покрай които почти със сигурност идва и краят на взаимоотношенията им.

Лъв и Водолей

В мига, в който непринуденият Водолей се запознае с властния Лъв, между тях буквално избухва пожар от емоции и чувства. В един момент обаче егото на огнената зодия започва да идва в повече на и без това не особено търпеливия Водолей. Лъвът пък от своя страна се дразни от непостоянния и свободолюбив въздушния знак. В крайна сметка споровете се превръщат в ежедневие, а краят на връзката помежду им все по-настоятелно тропа на вратата.

Родени един за друг: 11 двойки зодии, за които любовта е неизбежна (СНИМКИ)

Дева и Скорпион

Въпреки че първоначално между двата знака се заражда изпепеляваща и почти неконтролируема страст, в повечето случай бързо след това идват непреодолимите различия. Подредената и често педантична Дева изисква да бъде поддържан определен ред във връзката, докато обсебващият Скорпион без да иска успява да всява постоянно напрежение. В допълнение водната зодия не понася спокойствието, към което пък Девата винаги се стреми. В резултат, нещата обикновено приключват малко след като всъщност са започнали.

Любовната поговорка за всяка зодия (СНИМКИ)

раздяла
iStock/Getty Images

Edna.bg