Знаете ли, че можете да разберете характера на някой човек и то само като го гледате? Разбира се, не става въпрос за свръхестествени способности, а за знаци по тялото, които могат безпогрешно да разкрият човешкия характер.

Бенка над горната устна

Знаете ли какво е общото между Мерилин Монро, Синди Кроуфорд и Кейт Ъптън? На пръв поглед можете да забележите, че и трите имат бенка над горната устна. Обикновено хората с бенка над горната устна са много привлекателни. Но това не е всичко. Те са също общителни и имат много приятели.

Какво разкриват бенките за характера и съдбата ни? (ВИДЕО)

Форма на ушите

Формата на ушите също издава характера. Неразумните и упорити хора обикновено имат по-издължени уши. Хората с по-остри върхове на ушите са по-интуитивни, по-хитри, по-импулсивни, но и по-несигурни.

Тайните на ръката - какво означават линиите на дланта ни (ВИДЕО)

Разстояние между зъбите

Хората с разстояние между предните зъби са големи късметлии и постигат успехи. Често те са интелигентни, щедри и обичат да пътуват. Понякога обаче те могат да бъдат и големи интриганти.

зъби
ThinkStock/Getty Images

Чело със заострен връх

Хора със заострен връх на косата на челото обичат и почитат традициите. Често са много смели и с добре развити инстинкти. Трудно могат да бъдат излъгани. Те могат да вършат много неща едновременно, но също да са капризни и непостоянни в желанията си.

Пет аномалии в човешкото тяло, които се срещат рядко (ВИДЕО)

Дължина на показалеца


Някои хора са с по-дълъг показалец, а при други е обратното. Проучване по темата е показало, че дължината на показалеца при мъжете показва тяхната потентност. Освен това те обичат да контролират нещата и не приемат други авторитети.

ръце
ThinkStock/Getty Images


И още:

Десет напълно безполезни части на човешкото тяло (ВИДЕО)

Защо безименният пръст си няма име?

Установиха най-непривлекателната част от човешкото тяло

Пет любопитни неща, които не знаете за себе си

Учени обясниха защо женските ръце са по-студени от мъжките

Разкриха защо някои хора имат дупчица в горния край на ухото

За още любопитни новини и снимки харесайте страницата на Dariknews.bg във Facebook тук