Като всяка друга и тази година беше изпълнена с хубави и лоши събития, положителни емоции, усмивки, сълзи и разочарования, съобщава Vesti.bg.

Кои бяха събитията и личностите, които ни удивиха и разочароваха през 2016 г.?

През месец май двама абитуриенти предизвикаха смесени чувства в аудиторията и сформираха едно голямо противоречие. Единият стана известен като момчето със синия костюм, който се отличи от връстниците си, защото отиде на бала... пеша.

Абитуриентката, която разбуни духовете с пищния си бал (ВИДЕО)

Контрастът с него видяхме в една млада дама от Пловдив, която отпразнува края на 12-и клас с 250 гости и смени цели три тоалета.

Оставаме още на вълна "Абитуриентски бал", за да си припомним за зрелостниците, които се включиха в инициативата "С тениска на бала" в помощ на абитуриентите сираци, и вместо скъпи дрехи, облякоха бели тениски.

Момичето, което облече рокли на дубайски дизайнери за 15 000 лева (ВИДЕО)

Тук обаче също се появи противоречие, този път в лицето на Каролина-Клер, която отиде в телевизията, за да каже на цяла България, че балните ѝ рокли струват 15 000 лв.

Хора и събития които ни впечатлиха и разочароваха през 2016а (ВИДЕО)
netinfo

Седем медала за българските ученици на Международната олимпиада по астрономия

Тази година български ученици прославиха страната ни, като спечелиха куп медали на международни състезания по математика, информатика, информационни технологии и химия.

От друга страна обаче през годината станахме свидетели на десетки случаи на насилие в училищата и на деца, които дадоха път на агресията, обидите и публичното унижение на свои връстници.

През 2016 г. беше оценена и възхвалена красотата на българската жена.

Българка е "Мис Планет 2016" (СНИМКИ)

Българка стана най-красивата жена на планетата в лицето на 22-годишната Марина Войкова, която представи страната ни в Грузия, облечена в народна носия.

Докато тя събра овациите на публиката, едни момичета в Хасково ни накараха да се замислим престижни ли са конкурсите за красота, или приличат на порно.

Скандал за прическата на Франсоа Оланд

Това лято надникнахме и под чаршафите на световните лидери и разбрахме, че френският президент Франсоа Оланд плаща на своя коафьор 10 000 евро месечно. Голямата сума, която той получава, се дължи на факта, че трябва да бъде на денонощно разположение на Елисейския дворец.

В същото време в един Англия фризьор подстригва бездомници, без да иска нищо от тях. Момент, тук излъгахме, иска само едно нещо... да види тяхната усмивка.

Завършваме с двама мъже на средна възраст, които станаха хит в интернет.

Единият се казва Джанлука Ваки, сексапилен италианец, който при всяка възможност демонстрира луксозния си живот и екстравагантните си танци.

Защо японски инженер се облича като ученичка?

Другият е Хидеаки Кобаяши, японец, който се разхожда по улиците, облечен като... ученичка?!

Хора и събития които ни впечатлиха и разочароваха през 2016а (ВИДЕО)
netinfo

Какви емоции, разочарования, успехи и усмивки ще ни донесе новата година, предстои да разберем.

Източник: Vesti.bg