„Нова алтернатива на обиколка в Кюстендил и Дупница
„Нова алтернатива на обиколка в Кюстендил и Дупница / netinfo

Партията с номер 1 в бюлетината „Нова алтернатива" продължава кампанията си, насочена към хората в регионите и техните проблеми и днес ще посети Кюстендил и Дупница.

В 11.00 ч. в Кюстендил председателят на партията Николай Цонев ще пристигне пред офиса на „Нова алтернатива" зад сградата на Общината. След това заедно с представители на партията и симпатизанти Цонев ще поднесе цветя пред Паметника на загиналите във войните в центъра на града. Между 11.45 и 13.00 ч. Николай Цонев ще се срещне и ще разговаря с гражданите на Кюстендил.

В 15.00 ч. Николай Цонев ще разговаря със симпатизанти на партията в с.Крайници. Той ще дари книги за читалището на кметство.

В 16.30 ч. Николай Цонев ще пристигне в Дупница. След 18.00 ч. председателят на партията ще бъде в парк „Рила", където ще открие кулинарна изложба с Великденски сладкиши, изработени от симпатизанти и приятели на „Нова алтернатива". След това ще представи и кандидатите за народни представители от 10-ти МИР Кюстендил.

В Дупница Николай Цонев ще награди победителите, участвали в инициатива за написване на есе на тема „Нова алтернатива за моя град". В Парк „Рила" партийният лидер ще се срещне със симпатизанти от Дупница и региона.