Излезе кръвната проба на “Мис Силикон” Катрин Йорданова и тя е положителна за кокаин, съобщи NOVA, цитирайки свои източници. Вчера тя бе задържана за срок до 24 часа, след като даде положителна проба за наркотици при рутинна проверка на "Пътна полиция" на ул. "Атанас Манчев" в София. По случая е образувано бързо производство.

„Тя тренира усърдно, спортистка е. В момента тренира бокс и много се съмнявам да е употребявала някакви забранени субстанции”, коментира брат й Йордан Йорданов по повод случая. Тя му казала, че не е виновна.

Хванаха зад волана „Мис Силикон” Катрин Йорданова с положителна проба за кокаин 

През януари „Мис Силикон” се похвали в социалните мрежи, че шофира луксозния си автомобил с 256 км/ч. 

Преди дни тя показа и как шофира с превишена скорост в градски условия. Нейни бдителни последователи в социалните мрежи забелязаха, че на предното стъкло на автомобила има стикер „Република България - Народно събрание”.

Междувременно Народното събрание изпрати официална позиция до медиите по повод стикера. "Това е копие, наподобяващо стикер на служебен автомобил от гаража на парламента. Пропуските на личните автомобили на депутатите важат само за спиране на паркинга на Народното събрание. На тях има обозначен пореден номер, име и фамилия на народния представител и номер на автомобила", посочиха от институцията.

Всеки момент е важен! Последвайте ни в Google News Showcase и Instagram, за да сте в крак с темите на деня