/ ThinkStock/Getty Images
Четвърти ден продължава издирването на изчезналия Адриан Златков. Засега за 25-годишния мъж не е искан откуп, стана ясно от думите на баща му в петък.

Продължава издирването на Адриан Златков, МВР отправи предупреждение
 
Адриан Златков изчезна в сряда преди обяд в Герман. Автомобилът му бе намерен на пътя в Герман в близост до семейната къща. В колата бяха открити документи и лични вещи на Златков. Сигналът за изчезването бил подаден от баща му - бизнесменът Тони Златков.

Бащата на изчезналия Адриан: Още никой не се е свързал с мен
 
От МВР съобщиха, че се работи по всички версии по случая, включително и отвличане. След изчезването на младия мъж никой не се свърза с близките му и откуп не е искан засега.
 
Междувременно в петък бе съобщено, че е открита кола, с която се предполага, че е похитен Златков. Автомобилът, марка "Шкода Фабия", е намерен изгорял в района между Панчарево, Герман и Бистрица.

Нови разкрития: Намериха опожарен автомобил, свързан с изчезването на Адриан
 
Автомобилът е бил откраднат на 21 август, като е бил със сменени номера и затъмнени стъкла. По непотвърдена информация, върху него е имало син буркан. Предполага се, че похитителите са инсценирали полицейска акция или катастрофа, за да измъкнат момчето от неговия автомобил.

Цацаров: Работи се по всички версии по случая с изчезналия Адриан
 
Разследващите са разпитали всички хора, които живеят във вилната зона, за да разберат дали някой от тях не е видял евентуалните похитители.