Адриан Златков изчезна в сряда, а автомобилът му бе открит изоставен на пътя в Герман
Адриан Златков изчезна в сряда, а автомобилът му бе открит изоставен на пътя в Герман / БГНЕС
Все още никой не се е свързал с бащата на изчезналия Адриан Златков. Това каза самият той пред bTV и сподели, че това е голямото му притеснение.
 
25-годишният Адриан изчезна в сряда преди обяд в Герман, а сигнал до полицията подал именно баща му Тони Златков. Колата на изчезналия мъж бе намерена на пътя в Герман, а вътре бяха телефонът и документите му.
 
Продължава издирването на Адриан Златков, МВР отправи предупреждение

Разследващият екип работи по всички версии за изчезването на Адриан, сред които и отвличане, става ясно от думите на главния секретар на МВР Младен Маринов и главния прокурор Сотир Цацаров в четвъртък.
 
Цацаров: Работи се по всички версии по случая с изчезналия Адриан

Полицията е открила опожарен автомобил, с който се предполага, че младият мъж е бил отвлечен. Това каза вътрешният министър Валентин Радев в телевизионен ефир в петък сутринта.
 
Нови разкрития: Намериха опожарен автомобил, свързан с изчезването на Адриан

Всякакви версии и връзки търсим, каза още Радев и отказа да съобщи повече информация по случая с мотива, че "слушат и лошите".
 
"Последното отвличане е през 2013 г. Пикът беше 2008-2009 г. Последните 4-5 години този феномен го няма. Работим с всички сили“, обясни министърът на вътрешните работи.
 
По думите му няма по-богати хора от държавата. Тя е на мястото си и работи и по други случаи ефективно. Намалели са драстично престъпленията. МВР е открито, както никога досега, каза вътрешният министър.