Знаем, че Йожи, който е един от групата на „Наглите”, е излизал от затвора два пъти за по 10 дни в отпуск. Информацията ни е сигурна. Това е незаконно и нелегално. Пълен абсурд е да се пускат престъпници в отпуск. Какво е правил през това време? Отишъл е да вземе парите от откупите, за да си плати излизането ли?”, каза в предаването „Комбина” по NOVA Иван Киров, син на отвлечения през 2009 г. Киро Киров.

Отмениха предсрочното освобождаване на Гребеца от „Наглите”
 
Причина за това разкритие стана информацията, че двама от бандата на „Наглите” - Любомир Димитров Гребеца и Ивайло Евтимов - Йожи бяха на път да излязат на свобода предсрочно заради добро затворническо поведение. Според съдебната ни система са превъзпитани, нищо, че имат криминални досиета и са рязали пръсти.

Кой поиска предсрочното освобождаване на "Наглите" (ВИДЕО)

Ужасът на случилото се седи и до ден днешен. Не говорим за това, но във всеки един момент си спомняш”, каза Киро Киров. И двамата са категорични, че кукловодите са на свобода. „Винаги съм смятал, че има хора над тези, които бяха задържани и осъдени”, каза Киров. Попитан дали бизнесът му е пострадал от случилото се бизнесменът отговори, че бизнесът му много пострада. „Това беше огромен удар”, заяви той.

Синът на бизнесмена Киро Киров: Кой ще ми гарантира сигурността?

Не съм мислил да върна семейството си в България заради терористичните атаки”, каза Иван Киров. Той коментира терористичното нападение в Лондон, извършено в събота вечерта на моста „Лондон Бридж“. Малко след като баща му беше пуснат от похитителите той изведе семейството си във Виена.
 
nova.bg