/ DarikNews.bg
Аз съм радетел за ВАР, подчерта отново собственикът на Лудогорец
Собственикът на Лудогорец - Кирил Домусчиев, обяви каква е причината българският шампион да заложи на Павел Върба, съобщава Gong.bg.

Кирил Домусчиев с награда за приноса си в развитието на българския спорт (СНИМКИ)

Кирил Домусчиев, обяви каква е причината българският шампион да заложи на Павел Върба. Той засегна и предстоящите битки с италианския колос Интер, като заяви, че се надява неговият отбор да играе като равен с равен със съперника, както го е правил с Реал Мадрид, Лацио и Ливърпул. 

"Нямам фаворит за президент на БФС. Не съм мислил по тази тема. Аз съм радетел за ВАР, за да не изостанем от другите страни в Европа. Иначе, ако няма нужда българският футбол и УЕФА не ни кара да имаме тази система, добре, но аз съм на мнение, че това е бъдещето", заяви Домусчиев по БНТ.

Павел Върба започна с победа в Лудогорец (ВИДЕО)

"Павел Върба е доказан треньор. Взели сме го, за да ни помогне да продължим нашето развитие. Нещо, което ние сме пропуснали, и може да се подобри. Надявам се, че ще се получи. Дано успеем да играем като равен с равен срещу Интер. През последните години сме мерили сили и с други силни отбори, като Реал Мадрид, Лацио и Ливърпул, и сме имали успехи", завърши той.
Gong.bg