/ iStock/Getty Images
Днес в низините и котловините ще има ниска слоеста облачност или мъгла. Над останалата част от България ще бъде облачно и със слаби превалявания от дъжд.

По-значителни ще са количествата на валежа в планинските райони и привечер - на места в Предбалкана и Южна България, дъждът ще се примесва със сняг. Ще духа слаб, в Източна България - умерен североизточен вятър. Максималните температури ще са предимно между 2 и 7 градуса, в районите с трайна мъгла температурите ще са без съществен дневен ход.

Dariknews.bg

Над планините ще бъде облачно и с валежи предимно от слаб сняг. Под около 1200 м валежите ще са от дъжд. Ще духа умерен до силен югоизточен вятър. Максималната температура на 1200 м ще е около 2 градуса, на 2000 ма - минус 3 градуса.

ThinkStock/Getty Images

По Черноморието ще бъде облачно и на места по северното крайбрежие ще превали слаб дъжд. Сутринта на места видимостта ще е намалена. Ще духа умерен североизточен вятър. Максималните температури ще са 8-10 градуса. Температурата на морската вода е 11-13 градуса. Вълнението на морето ще е 1-2 бала.

Подробна информация за времето днес и прогнозата за десет дни напред вижте на Sinoptik.bg
БТА