/ БГНЕС
БСП внесе в прокуратурата сигнали за изборни нарушения в Беден и Галиче
97560
БСП внесе в прокуратурата сигнали за изборни нарушения в Беден и Галиче
  • БСП внесе в прокуратурата сигнали за изборни нарушения в Беден и Галиче
БСП внесе в прокуратурата 7 сигнала във връзка с изборни нарушения в селата Беден и Галиче. Социалистите настояват вотът да бъде касиран.
 
Изборите в селата Беден и Галиче са нагла демонстрация на завръщането на мутренската държава, но и доказват, според зам.-председателят на БСП Кирил Добрев, нова коалиция между ГЕРБ и ДПС.
 
БСП ще иска касиране на изборите в селата Галиче и Беден

"Двете партии може би имат еднакви политически ценности. Добре е да го обявят официално, ако е така", коментира още Добрев.
 

БГНЕС


Ценко Чоков, бившият кмет на Галиче, не останал безразличен към последните избори в селото, стана ясно още от коментара на Кирил Добрев. "Звънял ли е в деня на изборите Ценко Чоков на хора от село Галиче. Аз знам, че съдебната система и охраната в затворите е толкова сериозна, че едва ли един затворник има достъп до телефонен мобилен апарат. Но понеже се носят слухове, ние имаме такова питане", обясни зам.-председателят на БСП.
 
ГЕРБ: Не приемаме внушенията на БСП

Позицията на Добрев беше подкрепена от двамата кандидати на БСП за кметове в тези села Николай Димов се бори за поста в село Беден, а Веселин Тушинов бе кандидат за поста в село Галиче.