През последните 3 г. един експеримент с "Промяната" занимаваше всички със своите проблеми. Първо беше "Чаталджагейт", после стана скандалът с Митниците, след това - с Пудела и пачките. Излъгаха няколкостотин хиляди българи, и то няколко пъти.

Това каза Георги Георгиев, бивш председател на СОС, на среща на ГЕРБ с активисти в столичния квартал "Младост". На нея присъства и лидерът на партията Бойко Борисов.

При преговорите за правителство няколко дни спорът беше за Тагарев. Петков казваше "Това е нашето знаме, Тагарев". Сега това тяхно знаме дори го няма в листите. Гледам, и Рашков го няма в листите, които значи, че тези ключови личности са изпаднали от там, допълни Борисов.

Хората искат да се успокои управлението, политическата класа да си седне на столовете и да върви това, което й се плаща чрез субсидиите.

Във финансите катастрофата е огромна, парите ги няма. Плащаха се пенсии на пенсионерите от заеми. Ние ще продължим да изпълняваме този ангажимент, защото сме системна партия, и поетите ангажименти трябва да се спазват, коментира още лидерът на ГЕРБ.

Всеки момент е важен! Последвайте ни в Google News Showcase и Instagram, за да сте в крак с темите на деня
БГНЕС