Изборите са предрешени, смята той
Лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов заяви, че в момента парламентът е превърнат в място за лични вендети и отправи отново сериозни критики към държавния глава Румен Радев и служебното правителство. 

"Няма нито лев за пътища, културен или православен туризъм в актуализацията на бюджета. Днес е хубав празник - Кръстоведен, но излизат неща – за прикриване на убийства... А ние още чакаме вътрешният министър Бойко Рашков да каже кого сме подслушвали и кои хора сме яли. Превърнаха парламента в слуга на Румен Радев. Превърнаха го в място за лични вендети. Лъжат пенсионерите за два-три месеца, че ще им вдигнат парите. Чудовищна контрабанда на всичко в момента върви. Месеци на хаос, безвремие и нищо. Искам едно нещо да се покаже, което е свършено от това правителство - аз не го виждам", коментира Борисов.



ГЕРБ за случая в Чешнегирово: Прикрива се убийство, незабавни оставки на военния министър и шефа на Военна полиция

„Както и да излъжат пенсионерите, ще увеличават пенсиите, но после няма да има финансист и икономист, който да го обясни как ще стане. С този огромен дефицит, забравете за еврозоната. Три избора и нищо, половин милиард и 100% брак – това произведе Радев. Да видим сега как ще прикрие и убийството и падналия самолет“, допълни Борисов.

Лидерът на ГЕРБ обяви, че именно това е целта на Радев – да има служебно правителство и отчете, че в парламента могат да си правят комисии и мнозинства, но не искат да управляват.

„Самият Радев каза, че не може да са честни избори, ако не се броят квитанциите“, напомни отново позицията на президента отпреди няколко месеца.

Борисов: Такова шоу като това в парламента, зрителите не са гледали и при Слави

По думите му изборите са предрешени и отправи критики. "Не машината лъже, след това – с флашките, там стават лъжите. Като нямаме квитанция да проверим, как ще разберем. 99.2% от гласовете на изборите преброиха за ден, а 0.8% за три дни, добави той. 

„Ние сме първа политическа сила, ние показваме направеното. Хората знаят какво беше и какво е сега. Из цяла България”, продължи Борисов.

"Голямата съдебна реформа е да дадат на техния приятел Янаки Стоилов Бюрото за защита. И да излъжат пенсионерите за 3 месеца. Да сме здрави, пък все ще се преборим някак", каза още Бойко Борисов пред журналисти.

Борисов: Съседите ни се развиват, докато у нас се размахва юмрукът на омразата

Той коментира и магистрала „Хемус”: „Как ще спират „Хемус”? Това е убийство на Северозапада. Нали говореха, че Петков ще доведе над 600 инвеститори. Къде са им кредитите?”

По повод името на кандидат-президента на ГЕРБ, Борисов заяви, че има време, но имат различни варианти.