/ БГНЕС
Лидерът на „Атака“ Волен Сидеров внесе документите в ЦИК за местните избори. Партията си е поставила за цел да подобри резултатите от 2015 година, които по думите на Сидеров са били „доста зле“. Той е убеден, че ще постигнат по-добри резултати. Увереността му идва от наблюденията и срещите, които води всеки ден в страната.

Волен Сидеров коментира също съществуването на парламентарната група на „Обединени патриоти“. Според него в този формат няма как да продължи да съществува.

"Атака" поиска Караянчева да закрие ПГ на "Обединени патриоти"

По отношение на случая с ареста на председателя на национално движение „Русофили“ Николай Малинов по разследване за шпионаж, според Сидеров, това е „поръчка", която може да се отрази негативно върху резултата от кметските избори на ГЕРБ.

Пране на пари и шпионаж зад арестите на ръководството на "Русофили"

Според него изкуствено ще "се втвърдят" много хора избиратели, които сега ще се възмутят от тези задържания. Малинов е задържан пред 12-годишната му дъщеря с 20 полицаи, нахлули в къщата му. Такива сцени безспорно са, за да всеят страх“, смята Сидеров. По думите му това е послание заради опитите на правителството в последно време да възобнови енергийните проекти.

"В последно време Борисов даде заявка, че възобновява АЕЦ "Белене", варианта на Южен поток - Турски поток. Той започна леко, ненатрапчиво, да възстановява тези проекти и сега започват арести на хора. Както е поговорката - "Бий самара, да се сеща магарето", коментира Волен Сидеров. 
Мая Манолова: Не ме е страх от компромати, а от овчедушие
 
БГНЕС