„Черно море” ще бъде лишен от трима играчи за важния четвъртфинален мач от турнира за купата на България срещу "Берое" утре. Срещата пропускат невъзстановеният Жиньо, претърпелият комоцио Стефан Станчев и накаказаният Мехди Бурабия, съобщава официалният сайт на варненския клуб.

След тренировката тази сутрин в столичния комплекс „Царско село” , на която бяха тренирани и дузпи, тимът на „Черно море” се отправи към Стара загора.  На разположение на треньора ще са 19 футболисти, като един от тях ще отпадне в деня на мача. Никола Спасов сподели за официалния сайт на „Черно море” , че е провел доста разговори с играчите след тежката загуба от „Пирин“ и е стигнал до извода, че кошмарният инцидент със Стефан Станчев е разконцентрирал и демотивирал футболистите. Спасов се надява всички играчи да излязат пределно амбицирани и да продължат успешното си участие в турнира за Купата, където тимът е с традиции.

В Стара Загора варненци ще бъдат подкрепени от привърженици от фенклуба на „Черно море“, за които ръководството на клуба е осигурило безплатен превоз.