Черно море без Жиньо, Станчев и Бурабия срещу Берое
Черно море без Жиньо, Станчев и Бурабия срещу Берое / Добри Атанасов

„Черно море” ще бъде лишен от трима играчи за важния четвъртфинален мач от турнира за купата на България срещу "Берое" утре. Срещата пропускат невъзстановеният Жиньо, претърпелият комоцио Стефан Станчев и накаказаният Мехди Бурабия, съобщава официалният сайт на варненския клуб.

След тренировката тази сутрин в столичния комплекс „Царско село” , на която бяха тренирани и дузпи, тимът на „Черно море” се отправи към Стара загора.  На разположение на треньора ще са 19 футболисти, като един от тях ще отпадне в деня на мача. Никола Спасов сподели за официалния сайт на „Черно море” , че е провел доста разговори с играчите след тежката загуба от „Пирин“ и е стигнал до извода, че кошмарният инцидент със Стефан Станчев е разконцентрирал и демотивирал футболистите. Спасов се надява всички играчи да излязат пределно амбицирани и да продължат успешното си участие в турнира за Купата, където тимът е с традиции.

В Стара Загора варненци ще бъдат подкрепени от привърженици от фенклуба на „Черно море“, за които ръководството на клуба е осигурило безплатен превоз.