Приоритетите в актуализираната програма на правителството ще представят в Плевенско министри, заместник-министри и народни представители от левицата, съобщават от пресцентъра на БСП в Плевен.

Министърът на регионалното развитие и благоустройството Асен Гагаузов ще проведе днес работна среща с директорите на Областно пътно управление, ВиК и изпълнители на пътни отсечки. Срещата започва от 17.00 часа, на нея ще присъстват депутатите Румен Петков и Васил Антонов, областният управител на Плевен Цветко Цветков и председателят на общинското ръководство на БСП Любомир Петков. От 18.00 часа в зала “Плевен” днес ще се проведе и общоградска среща със симпатизанти.

На 7 юни от 10.30 часа в залата на Военния клуб дългогодишният началник на Строителни войски ген. Радослав Пешлеевски ще разясни новите моменти в политиката на правителството пред офицери и сержанти от запаса, в същия час в събота в зала “Ротари” на хотел “Ростов”, заместник-министър Емил Райнов ще проведе среща по проблемите на здравеопазването.

За 9 юни, понеделник, от 11.00 часа в зала “Плевен” е насрочена среща с представители на бизнеса и журналисти на вицепремиера и министър на външните работи Ивайло Калфин, а от 15.00 часа заместник-министърът Лазар Лазаров ще дискутира проблемите и новите моменти в социалната политика.