Една от най-старите временни постройки в центъра на Плевен - базара пред хотел „Ростов", построен през 1970 г. изглежда е на път да изчезне от пейзажа. Подробности четете във вестник "Посредник".

Оправдаха Алексей Зелов по всички повдигнати обвинения

Разтуриха базар „Плевен"

Двама плевенчани се опитаха да се заимат с чужд автомобил

Нов кабинет по малък и среден бизнес откриха в Междуучилищния център

Стая за вдъхновение имат най-малките ученици в СОУ „Яворов"

Журналистът Георги Казаков: Не виждам в скоро време напрежението в Украйна да спадне

Поне 100-ина плевенчани останаха извън залата за премиерата на „Дякон Левски". Плевен е първият град в страната, където филмът на режисьора Максим Генчев се представя ден след официалната му премиера в София.

Оправдаха бившия зам.-кмет на Плевен Алексей Зелов. Радвам се, че съдът успя да стигне до обективната истина, невинен съм, коментира бившият зам.-кмет. От прокуратурата обявиха, че ще протестират срещу оправдателната присъда



22-годишният Никола Ботев се възстановява успешно след операция

11 малчугани на възраст от 4 до 7 години прекрачиха вчера прага на Центъра за настаняване от семеен тип за деца, изведени от специализирани институции, на ул. „Бяло море" в Плевен.

Библиотеката при читалище „Съгласие 1869" - гр.Плевен, вече има активен електронен каталог.

Районна прокуратура - Плевен образува бързо производство срещу измамника, опитал да измъкне 6 200 лв. от 52-годишна жена в град Долни Дъбник.

Окръжният съд на Плевен постанови четири осъдителни присъди по дело за теглене на кредити с фалшиви документи.

Управителният съвет на Българската федерация по баскетбол заседава в Плевен. Срещата е на 21 февруари, преди финала за третото място за Купа България

Гарата в Горни Дъбник ще запази своя статут, съобщи депутатът от ГЕРБ Владислав Николов след среща на зам.- министъра на транспорта Антон Гинев и директора на НКЖИ инж. Милчо Ламбрев с кметовете на Горни Дъбник, Крушовица и Писарово, съобщава в новия си брой регионалният вестник "Зетра".

Започна ремонтът на моста край Чомаковци.

Община Ловеч ще разполага с 31 милиона лева бюджет през тази година.

Председателят на Народното събрание Цецка Цачева и министърът на земеделието и храните Десислава Танева уважиха 13-то международно изложение-договаряне „Пчеларство 2015" в Плевен.

Факт е първият договор за саниране на блокове в Плевен.

Две сдружения на собственици в Ловеч подадоха документи за участие в програмата за енергийна ефективност.

Какво заявиха в писма до медиите областният управител на Ловеч Мадлена Бояджиева и депутатът от БСП Димитър Горов по повод връчена на зам.-областния управител от депутата декларация против войната в Украйна, ще прочетете на 2-ра страница.

В Ловешка област делът на сивия сектор в икономиката е един от най-големите в страната.

На празника Трифон Зарезан в Ловеч и Плевен е посветена стр. 5 на вестника.