СК "ЕВРОТРАМП"- Кюстендил наруши традициите от последните години, когато Коледното тържество на спортистите бе в залата по батут и всяко дете показваше пред родители и гости, какво е научила. Празникът бе в Сладкарница "Шампиони". Дадена бе възможност на възпитаниците на клуба да се изяват в друга посока.


"Целта на нашия клуб е преди всичко, наред със спортните качества, да възпитава умни деца и да развиваме техните таланти във всички посоки. Всички се забавляваха много имаше танци, музика по желание и разбира се специална новогодишна торта, за която трябва да благодарим на домакините от ОП "Ученическо хранене".

Естествено, че тържеството ни беше уважено лично от Дядо Коледа, който раздаде подаръци на всяко едно дете, като не забрави и своите коледни пожелания към тях и най - вече към състезателите от СК "ЕВРОТРАМП", а именно: Да са живи и здрави, защото след постигнатите успехи през годините до момента и завоюваните медали от национални и международни първенства ги чакат още много изпитания", коментира президентът на клуба Иво Кръстев. Той анонсира, че следващата година е много важна, защото България е домакин на Световното Първенство по скокове на батут. Шампионатът е от 02 до 22.11.2017 г. в София, зала "АРЕНА АРМЕЕЦ".


"Трудна ще е задачата и на националните състезатели от клуба - Еманоил Валентинов, Светлин Георгиев, Симеона Райчова и всички останали, които ще се борят за място в Националния отбор на България. Пожелавам им да не отстъпват пред трудностите и да прославят родния си град Кюстендил. Весела Коледа и Ползотворна нова 2017 г.!", заключи Иво Кръстев.