Компанията, връстник на Дарик радио Бургас работи с всеотдайни и мислещи хора
Фирма Вип Пласт - тайната да си лидер на пазара
95734

Your browser doesn’t support HTML5 audio

Фирма Вип Пласт - тайната да си лидер на пазара
  • Фирма Вип Пласт - тайната да си лидер на пазара
Компанията лидер на пазара в избаротката на иновативни слънчезащитни системи, чийто патентован продукт е алуминиевата пергола е без аналог в България вече 20 години успешно се развива на българския пазар. Фирма Вип Пласт - Бургас започва дейността си с изработка, доставка и монтаж на външни ролетни щори от PVC и AL, и вътрешни щорив, както и хоризонтални, вертикални, роло и плисе щори в Бургас и региона  през 1998 година.


За този период ВИП Пласт не само успя да се наложи, но и да бъде сред най-предпочитаните фирми с дългогодишни корпоративни и частни клиенти. Причината е в качеството на продуктите, които предлага, лоялността към клиентите и стремежът, непрекъснато да се развива и да надгражда това, което вече е предложила успешно на пазара. Собственикът на ВИП Пласт, г-н Ивайло Вълев твърди, че причината за добрите резултати е не само в постоянството и всеотдайността му, но и в доброто партньорство и работа в екип. Близо 40 души са част от фирмата му, в която креативността и новите идеи се слушат и ценят. 
Димитър Начев е най-младото попълнение в семейството на "ВИП Пласт". Той е категоричен, че иска да свърже бъдещето си с компанията, защото вижда развитие и възможности. 
Каво точно предлага ВИП Пласт, вижте повече тук: www.vip-plast.com. А как работи една фирма за да бъде лидер със своята продукция, чуйте в звуковия файл: