Община Бургас кани всички, които обичат спорта, без значение на каква възраст са, на интерактивното събитие "Бургас играе волейбол". То ще се проведе на 24 февруари, неделя, от 14.00 часа в спортна зала „Младост".

Шампионски дух и перфектна организация: Бургас играе баскетбол (СНИМКИ)

Инициативата е своеобразно продължение на миналогодишната "Бургас играе баскетбол", дала успешно начало на програмата "Активни и здрави", координирана от бургаската звезда в NBA Гергана Брънзова.

Целта e популяризация на различните спортове и амбициране повече млади хора да бъдат активни, както и техните родители, да повиши интереса към училищния спорт и  да приобщи  всички клубове в обща платформа.

Заявете участие тук:  http://bit.ly/volleyball-burgas-2019Програмата включва възможност всички присъстващи да се запознаят отблизо с основните елементи на волейбола, водени от специалисти и състезатели по волейбол, забавни интерактивни игри и награди.


В спортния празник ще участват всички волейболни клубове. Първите 100 заявили участие получават волейболна топка. За всички присъстващи също ще има изненади!