Отвод на председателя на съдебния състав Веселка Узунова поиска на закрито заседание,  по делото за причиняване на смърт по непредпазливост на пътя, защитата на обвиняемия Ивайло Дражев. Мотивът за искането е жалба на съдебната заседателка Милка Бодурова. Документът е разпратен до всички страни по делото, каза за Дарик  пресаташето на БОС Веселина Павлова. Отводът не е бил приет и делото е продължило с разпит на свидетели. Съдебни заседания са насрочени утре и  в понеделник.

Милка Бодурова като член на съдебния състав, бе причината за новото трето начало на процеса за тежката катастрофата. В продължение на 6 месеца тя представяше болнични листи, след което беше изслушана в закрито заседание на съдебния състав и в присъствието на лекар. Тогава бе установено, че може да участва в делото при облекчени условия. След категоричния й отказ съдия Узунова я отведе от съдебния процес без да приема мотивите й със съмнения за заинтересованост и предубеденост.

Бургаският бизнесмен  Дражев е привлечен като основен обвиняем в пътния инцидент през 1998 година, когато близо до Атия  личното му “Волво” се врязва  в идващия насреща “Мерцедес” с великотърновска регистрация. Загиват двама души, а майката на едната жертва е с много тежка травма.