Нови герои и тежки битки бележат новия сезон на уеб сериала във Vbox7.com
Нови персонажи, силна конкуренция, ревност и неочаквани приятелства очакват феновете на уеб сериала „Следвай ме“ в новия трети сезон, който започва на 16 април във Vbox7.com.

Какви драматични обрати очакват героите от „Следвай ме“? Разберете тук

В новия сезон ще видим нов сблъсък в името на любовта. В него една срещу друга се изправят Бела, чиято роля се изпълнява от певицата Христина Христова - Тита, и новата ученичка в училището Изабела. В образа на Изабела феновете ще видят Михаела Павлова, позната от участието си в „София ден и нощ“.

Освен че е новoто момиче в училище, Изабела е и новата половинка на Ники. Появата й се превръща в трън в очите на Бела, която е влюбена в Ники и е готова на всичко за сърцето му. Изабела е красиво, позитивно момиче, но за съжаление връзката ѝ с Ники и появата на бившия ѝ приятел Даниел, носят поредица от драматични моменти. Бела от своя страна е готова на всичко, за да си върне обратно любимия, а в тази мисия ще й помогне и нейната нова съквартирантка – Марти.

В ролята на Марти влиза 18-годишната Кристиана Асенова, която е победителката в първия сезон на ТВ предаването „Големите надежди“ и специалистите определят като „българската Лара Фабиан“. Музиката е нейната любов и страст, но в „Следвай ме“ ще покаже и своите актьорски умения. Актьорът Калоян Минев влиза в ролята на Даниел – ябълката на раздора между Ники и Изабела. Третият нов персонаж, учителят по философия ще бъде изигран от известния актьор Владимир Зомбори. 

Дали Бела ще успее да се пребори за сърцето на Ники? Какво ще се случи с останалите двойки в сериала и дали любовта ще победи? Отговорът на тези въпроси ще откриете в новия сезон на уеб сериала „Следвай ме“, който стартира на 16 април във Vbox7.com.

Уеб тийн сериалът „Следвай ме“ е изборът на феновете за най-предпочитан уеб сериал в първите Награди "NOVA подкрепя българските филми" 2018 и една от най-успешните продукции на 7Talents. Звездите на продукцията, Илиян Илиев в ролята на Алекс и Христина Христова – Тита в ролята на Бела, събраха най-голяма зрителска подкрепа в категориите за любими актьор и актриса. Гласуването за наградите се проведе онлайн, а феновете имаха възможност да гласуват за любимите си продукции и лица в рамките на месец.

Може да следите „Следвай ме“ всеки понеделник и четвъртък във Vbox7.com.