Нови герои и тежки битки бележат новия сезон на уеб сериала във Vbox7.com
Нови персонажи, силна конкуренция, ревност и неочаквани приятелства очакват феновете на уеб сериала „Следвай ме“ в новия трети сезон, който започва на 16 април във Vbox7.com.

Какви драматични обрати очакват героите от „Следвай ме“? Разберете тук

В новия сезон ще видим нов сблъсък в името на любовта. В него една срещу друга се изправят Бела, чиято роля се изпълнява от певицата Христина Христова - Тита, и новата ученичка в училището Изабела. В образа на Изабела феновете ще видят Михаела Павлова, позната от участието си в „София ден и нощ“.

Тита
NOVA

Освен че е новoто момиче в училище, Изабела е и новата половинка на Ники. Появата й се превръща в трън в очите на Бела, която е влюбена в Ники и е готова на всичко за сърцето му. Изабела е красиво, позитивно момиче, но за съжаление връзката ѝ с Ники и появата на бившия ѝ приятел Даниел, носят поредица от драматични моменти. Бела от своя страна е готова на всичко, за да си върне обратно любимия, а в тази мисия ще й помогне и нейната нова съквартирантка – Марти.

В ролята на Марти влиза 18-годишната Кристиана Асенова, която е победителката в първия сезон на ТВ предаването „Големите надежди“ и специалистите определят като „българската Лара Фабиан“. Музиката е нейната любов и страст, но в „Следвай ме“ ще покаже и своите актьорски умения. Актьорът Калоян Минев влиза в ролята на Даниел – ябълката на раздора между Ники и Изабела. Третият нов персонаж, учителят по философия ще бъде изигран от известния актьор Владимир Зомбори.

Кристиана Асенова
NOVA

Дали Бела ще успее да се пребори за сърцето на Ники? Какво ще се случи с останалите двойки в сериала и дали любовта ще победи? Отговорът на тези въпроси ще откриете в новия сезон на уеб сериала „Следвай ме“, който стартира на 16 април във Vbox7.com.

Уеб тийн сериалът „Следвай ме“ е изборът на феновете за най-предпочитан уеб сериал в първите Награди "NOVA подкрепя българските филми" 2018 и една от най-успешните продукции на 7Talents. Звездите на продукцията, Илиян Илиев в ролята на Алекс и Христина Христова – Тита в ролята на Бела, събраха най-голяма зрителска подкрепа в категориите за любими актьор и актриса. Гласуването за наградите се проведе онлайн, а феновете имаха възможност да гласуват за любимите си продукции и лица в рамките на месец.

Може да следите „Следвай ме“ всеки понеделник и четвъртък във Vbox7.com.