Недоверието създава поредната кризисна ситуация между Ива, Дидо, Мишо и Беа
В най-новия епизод на уеб тийн сериала „Не така, брат!“ Ива и Дидо са заподозрени в изневяра. Това ще накара главния герой Мишо и приятелката на Дидо, Беа, да се съюзят и заедно да се опитат да разплетат тази съмнителна история. Какво ще измислят двамата? Вижте в най-новия епизод на уеб сериала

Мишо и Беа впрягат всичките си сили, за да разкрият Ива и Дидо. Те измислят всевъзможни подходи, а мисълта за евентуалната изневяра не дава мира на Мишо и той проучва статистиката - близо 5% от хората изневеряват с роднини на половинката си, а 12% с непознати. Дали двамата ще успеят да накарат Ива и Дидо да направят самопризнания? Истината излиза наяве тази сряда първо във Vbox7.com.

Докато Мишо и Беа се правят на следователи, учителят по физкултура – Дочев, решава да върне телефона на преподавателя по музика Велева, който мистериозно изчезна преди време. Той оставя бележка със завоалирано любовно послание, от което Велева си прави изводи, че устройството е било откраднато от неграмотни ученици.

Колко е важно доверието в една връзка и защо не трябва да прибързваме с изводите? Не пропускайте ценните съвети от наръчника за оцеляване на тийнейджъри „Не така, брат!“.


Следете "Не така, брат!" във Vbox7.com всяка сряда от 16:00 часа. Още новини за поредицата може да откриете във Facebook и  Instagram.