Херцогът и херцогинята на Съсекс най-накрая изживяват своята американска мечта, със собствен дом на калифорнийската брегова ивица, пише Hellomagazine.

След четири премествания в три държави за 16 месеца, те пуснаха корени в изключителния анклав на върха на Монтесито, богат квартал в град Санта Барбара.
 
Сгушен между планина и Тихия океан, новият дом на двойката, който се съобщава, че е закупен за 14,7 милиона долара (11,2 милиона британски лири), ще им осигури пространство и уединение, като същевременно ще осигури лесен достъп до Лос Анджелис, който е на около 90 мили.

Нов живот за принц Хари и Меган в Санта Барбара

Хари и Меган се надяват, че новата обстановка ще им позволи да осигурят на Арчи максимално нормален живот, а източници твърдят, че вече се радват на нова среда. „Това е нещо, което те искат да направят от известно време“, казва източник пред HELLO. "Те се местят от място на място, но сега това е техният дом и това е важен момент за тях. Всичко останало може да започне да си идва на мястото."

 
Местоположението носи огромен плюс за семейството. Санта Барбара е добре известна с фокуса си върху уелнес и е родното място на Деня на Земята, което е иделано място за екосъзнателната двойка. Градът също така предлага няколко топ частни училища за Арчи.

Руски хакер похитил снимки на принц Хари и Меган

Местна говорителка на Санта Барбара сподели пред HELLO: "Ние сме развълнувани, че са избрали да живеят в Монтесито. Една от причините знаменитостите да обичат да живеят в Санта Барбара и да я посещават е, защото се чувстват като обикновени хора и не се прибират преследвани от местни жители или от папараци".

„Много от домовете в Монтесито са много добре скрити от гледката с големи живи плетове и порти, което помага да им се даде уединение и дискретност.