Славея Сиракова, дъщерята на спортните ни легенди Наско Сираков и Илиана Раева, имаше наистина вълнуваща година. Изненадата дойде още през лятото, когато се похвали, че се е сгодила.



Мъжът до нея е Иван Борисов, но двамата пазят връзката си далеч от хорските погледи. Влюбените са доста близки и със семейството на сестрата на Славея, Виолета.



Но нещата явно са наистина сериозни, тъй като освен сватба, новата година ще донесе на двойката и рожба. За това се похвали самата Славея, като показа кадър с наедряло коремче в социалните мрежи. Вижте в канала "Красивите българки" във vbox7:



Снимката се появи навръх Бъдни вечер. Тя е и с коледно послание: „Хо Хо Хо. Весели празници на всички. Нека топлината на семейното огнище грее в сърцата и домовете ни. Нека следващата година донесе много радост и любов и много сбъднати мечти" и хаштаг „бебе на път“.

 

Най-вероятно второто внуче на Наско и Илиана ще се появи на бял свят през пролетта, но все още никой от семейството не е издал нито пола, нито датата на термина.

По-малката ѝ сестра, Виолета, първа ощастливи родителите си, като ги дари с внучка преди три години.