Бар Рафаели пристигна в център за хора с увреждания източно от Тел Авив. Израелският супермодел беше осъдена на девет месеца общественополезен труд за укриване на доходи, съобщи ДПА.
 
Представител на затворническите власти потвърди, че Рафаели вече е започнала да изпълнява решението на съда. Тя ще работи пет дни седмично.

Майката на Бар Рафаели - Ципи, пристигна призори в единствения женски затвор в Израел – „Неве Тирза”, за да излежи 16-месечна присъда по обвинения в укриване на данъци. Тя и дъщеря й трябва да платят и глоби от по 2,5 милиона шекела (730 000 щатски долара).
 
Бар и Ципи бяха признати за виновни в края на юли. Манекенката не е обявила милиони долари приходи пред данъчните власти от 2009 г. до 2012 г. Тя обясни, че тогава не е живеела в Израел, но съдът установи друго. Майка й пък регистрирала апартаменти на дъщеря си под различни имена и укривала собствени доходи, които придобила като агент на красавицата. 

Бар Рафаели стана световноизвестна през 2007 г. Тя имаше и широко отразена в медиите връзка с актьора Леонардо ди Каприо, но двамата се разделиха през 2011 г. Според обвинението Бар Рафаели е спечелила 7,2 милиона долара в периода 2009 г.- 2012 г., за което време твърди, че е живяла в чужбина, за да избегне плащане на данъци.

За още любопитни новини и снимки харесайте страницата на Dariknews.bg във Facebook тук
БТА