Принцесата на Монако, Шарлийн, поздрави за Коледа, като сподели три забавни снимки на княжеското семейство. Всяка от тях показва как монегаското кралско семейство прекарва тази Коледа. 

Заедно те формират най-забавния и оригинален кралски поздрав, публикуван досега, информира „Венити Феър“. 

На първата снимка, която принцеса Шарлийн сподели чрез своя профил в Инстаграм, тя се появява с принц Албер, дъщеря им Габриела и принцеса Стефани с децата й Камий Готлиб, Полин и Луи Дюкре и съпругата на последния, Мари Шевалие. 

Принцеса Шарлийн отново показва своя нов и поразителен вид по още по-изненадващ начин, събрала косата си назад върху обръснатата част от главата. 


Принцеса Стефани е избрала коледен принт, като този на дъщеря й Камий. Мари Шевалие е заложила на черно-бяла рокля, докато Полин Дюкре носи черен пуловер и поразителна червена дълга пола. Принц Албер пък е облечен от глава до пети в червено и е обут с кроксове.

Всички те позират в една от стаите на семейството в Кралския дворец в Монако пред огромно коледно дърво и принцът изглежда е станал неочакваният Дядо Коледа на нощта. 

На втората снимка, с бляскави очила и рога на северни елени, принцът позира, намигвайки шеговито с близнаците си, възхитени от трансформацията на баща им, въпреки че Габриела изглежда не е развълнувана от идеята за снимката точно в този момент. 

Третото и последно изображение е също толкова красиво и мило, колкото и предишните. Принцеса Шарлийн държи и целува своето чихуахуа Монте.

„Весела Коледа на всички наши приятели и семейства, обичам ви всички“, пише Шарлийн в този необичаен кралски поздрав.

БГНЕС