Тенис легендата Борис Бекер изненада всички и се появи с първата си съпруга Барбара и сина им Елиас. Тримата се появиха щастливи заедно на церемонията по връчването на спортните награди „Лауреус“ в Берлин.

През 1993 г. почитателките му са попарени от новината, че ще се жени за актрисата, модел и дизайнер Барбара Фелтус - дъщеря на африканец и германка. Приказката им обаче приключва само шест години след като чуват Менделсон. През 1999 г., малко преди да се роди второто им дете, Барбара научава от медиите за аферата на Борис с руския фотомодел Анджела Ермакова.

Рижавото момче, което покори света на тениса

Любовният живот на Борис Бекер след това често попада в клюкарските колонки на вестниците. Той има извънбрачна дъщеря от манекенката Анжела Ермакова, провален годеж с 16 години по-младата от него дъщеря на покойния му мениджър, следва брак с холандката Шарлели (Лили) Керсенберг. През 2010 г. двамата се сдобиват със син - Амадеус Бенедикт Едли Луис.

Семейството живее в Лондон и Цюрих, но оцелява само 8 години. "Имали сме много по-добри времена с нея. Когато се влюбиш в един човек е очевидно, че искаш да го задържиш до себе си за цял живот, но за мое съжаление с Лили не се случиха по този начин нещата", разказва тенис легендата, съкрушен след втория си развод. 


Борис Бекер забрави дъщеря си за семейния албум

Наскоро се появи информация, че бившият тенисист има отношения с поредния модел - Йоана Монтеро.

За още любопитни новини и снимки харесайте страницата на Dariknews.bg във Facebook тук