/ Gulliver/Getty Images
Тенис легендата Борис Бекер изненада всички и се появи с първата си съпруга Барбара и сина им Елиас. Тримата се появиха щастливи заедно на церемонията по връчването на спортните награди „Лауреус“ в Берлин.

Gulliver/Getty Images

През 1993 г. почитателките му са попарени от новината, че ще се жени за актрисата, модел и дизайнер Барбара Фелтус - дъщеря на африканец и германка. Приказката им обаче приключва само шест години след като чуват Менделсон. През 1999 г., малко преди да се роди второто им дете, Барбара научава от медиите за аферата на Борис с руския фотомодел Анджела Ермакова.

Рижавото момче, което покори света на тениса

Любовният живот на Борис Бекер след това често попада в клюкарските колонки на вестниците. Той има извънбрачна дъщеря от манекенката Анжела Ермакова, провален годеж с 16 години по-младата от него дъщеря на покойния му мениджър, следва брак с холандката Шарлели (Лили) Керсенберг. През 2010 г. двамата се сдобиват със син - Амадеус Бенедикт Едли Луис.

Семейството живее в Лондон и Цюрих, но оцелява само 8 години. "Имали сме много по-добри времена с нея. Когато се влюбиш в един човек е очевидно, че искаш да го задържиш до себе си за цял живот, но за мое съжаление с Лили не се случиха по този начин нещата", разказва тенис легендата, съкрушен след втория си развод. 

Борис Бекер забрави дъщеря си за семейния албум

Gulliver/Getty Images

Наскоро се появи информация, че бившият тенисист има отношения с поредния модел - Йоана Монтеро.

За още любопитни новини и снимки харесайте страницата на Dariknews.bg във Facebook тук