Когато говорим за промяна на теглото, това обикновено се свързва със сваляне на килограми, намаляване на мазнините в тялото и повече мускули. Но австралийска инфлуенсърка обърна представите ни за този тип трансформации. Става въпрос за Кейт зад Instagram профила dedikated_lifestylе. Вижте в канала "Social Virals" във vbox7:
 

Снимките "отпреди" на Кейт са от 2014 г., когато тя е била в добра спортна форма, с ниско тегло и е носила малък размер дрехи.
 

Днес обаче, през 2020 г., Кейт е с апетитни, закръглени форми и с над 30 кг повече. Тя е горда с начина, по който изглежда и се чувства. "Не публикувам този колаж, защото искам да изглеждам по този начин или искам да сравня снимките. Просто си спомням колко вманиачена съм била тогава. Напомня ми за тъгата, контролът и това, че никога не се чувствах достатъчно добра", пише Кейт.
 

Кейт признава, че във времето, в което се съобразявала с обществените представи за хубаво тяло, тя е пропускала не едно събитие, защото е трябвало да тренира. Толкова била вманиачена, че се качвала всеки ден на кантара.

 

"Трябва да ви кажа, че по-малкото тегло не прави живота по-хубав", признава тя. "Щастието и чувството за удовлетвореност не идва от теглото".
 

"Предпочитам да съм пухкава, но да не спазвам диети и да имам свободата да избирам храната си вместо да отслабвам и да броя калориите в марулите", пише още Кейт.