Преди месец принц Хари и Меган разбуниха духовете заради решението си да не прекарат Коледа с кралица Елизабет Втора и кралското семейство, както и да пропуснат църковната служба в Сандрингам. И те вече се наслаждават на шестседмичната си ваканция, по време на която ще са основно в Америка при майката на Меган и далеч от всякакви кралски ангажименти.

Принц Хари и Меган ядосаха кралицата
 

Вариантите пред младото семейство бяха два - да празнуват вкъщи в Уиндзор или да отпътуват за Америка, където да гостуват на Дория Рагланд – майката на Меган, и да презаредят батериите след крайно изтощителната за тях година.

Принц Хари с последно събитие, преди да излезе във ваканция (СНИМКИ)
 

Съвсем скоро принц Хари получи отличието на списание People - най-секси татко за 2019 година, а последното събитие, на което се появи, преди да преустанови за кратко кралските прояви и да се наслади на приятна почивка със семейството си, бяха благотворителните награди OnSide в Роял Албърт Хол. Херцогът направи вдъхновяваща реч от сцената пред над 2500 младежи.

Кой е по-по-най-татко на годината! (СНИМКИ)

Принц Хари и Мегат все пак прекъснаха за малко тишината и информационното затъмнение около тях и направиха коледно пожелание към всички.


В профила си в Инстаграм те пуснаха вдъхновяваш цитат: „Няма как да има усещане за общност, ако нямаме усещането, че ни е грижа един за друг“.
 

За още любопитни новини и снимки харесайте страницата на Dariknews.bg във Facebook тук