За радост на многобройните си фенове у нас, латино звездата Енрике Иглесиас се завръща за голям концерт на 6 ноември в столичната Арена Армеец, цели две години след като предизвика екстаза на 15 000 човека и плени завинаги сърцата им.

От последното си гостуване у нас Енрике издаде четири тотални хита - Duele El Corazon, Subeme La Radio, и най-пресните El Bano и Move To Miami, които не спират да доминират всички световни класации. На практика няма друг поп изпълнител в момента, който за толкова кратко време да създаде толкова хитове.

През ноември Енрике ще гостува в София с актуалната си програма All The Hits Live, която, както си личи от заглавието, ще взриви почитателите на модерния латино звук със 100 процента хитови композиции на певеца.

Най-успешните световни турнета през 2017 година

Новото шоу All The Hits Live идва и с нова сценична продукция - по-богата сценография, включваща 500 квадратни метра LED стена, два пъти по-мащабни светлинни и пироефекти и два пъти по-мощен саунд, благодарение на техниката от най-ново поколение. 

От 13 юни билети за шоуто All The Hits Live в София вече са в продажба на касите от мрежата на Eventim и онлайн на Eventim.bg на цени от 69 лв. до 109 лв. и ВИП билети от 159 лв.

Официален медиен партньор е NOVA.