Джино Бианкалана е големият победител в Big Brother: Most Wanted. Той остави зад себе си Константин, а бронза грабна Динко. Четвърти стана Фънки, а петото и шестото място заеха съответно Светлана и Людмила.

Джино Бианкалана в Big Brother: Most Wanted (ВИДЕО/СНИМКИ)


В оспорваната битка Константин остана втори. Въпреки подкрепата на всичките си Съквартиранти, певецът не успя да спечели титлата "Любима звезда на България".



Той си тръгна от Къщата със сребърния медал и любовта на публиката и Съквартирантите си.

Коцето се раздели с победата и зае второто място, но на сцената го чакаше очарователната му съпруга Надя. Певецът сподели, че не би заменил това преживяване с никое друго, не скри разочарованието си, че е останал след Джино.



Динко стана бронзовият медалист на големият финал на шоуто. Той бе посрещнат от най-противоречивия си бивш Съквартирант Луна.


 

Четвъртото място бе заето от Фънки, който до последно подкрепяше своя фаворит Константин.

Преди него шоуто напуснаха двете дами Людмила Захажаева и Светлана Василева, които се класираха съответно на шесто и пето място. Това се случи веднага, след като Съквартирантите изгледаха изненадващи видеа, в които най-близките им хора ги подкрепиха преди финалната права на шоуто. Емоции и сълзи завладяха Къщата.

Самият Джино напусна последен най-известната Къща и с това се превърна в първия Съквартирант, който два пъти е печелил победата в Big Brother. На сцената той бе повече от развълнуван и дори саботажа на останалите Съквартиранти, които напуснаха демонстративно, не успя да помрачи щастието му.


 
Първото интервю на победителя Джино можете да гледате утре в „На кафе“.

Всички подробности за Съквартирантите може да откриете в сайта на Big Brother: Most Wanted и на официалната страница на Big Brother във Facebook. Целите епизоди на предаването може да гледате в NOVA PLAY, a най-интересните моменти да следите във Vbox7.

За още любопитни новини харесайте страницата ни във Facebook тук

nova.bg