Джино Бианкалана е големият победител в Big Brother: Most Wanted. Той остави зад себе си Константин, а бронза грабна Динко. Четвърти стана Фънки, а петото и шестото място заеха съответно Светлана и Людмила.

Джино Бианкалана в Big Brother: Most Wanted (ВИДЕО/СНИМКИ)


В оспорваната битка Константин остана втори. Въпреки подкрепата на всичките си Съквартиранти, певецът не успя да спечели титлата "Любима звезда на България".

Коцето
netinfo


Той си тръгна от Къщата със сребърния медал и любовта на публиката и Съквартирантите си.

Коцето се раздели с победата и зае второто място, но на сцената го чакаше очарователната му съпруга Надя. Певецът сподели, че не би заменил това преживяване с никое друго, не скри разочарованието си, че е останал след Джино.

Динко стана бронзовият медалист на големият финал на шоуто. Той бе посрещнат от най-противоречивия си бивш Съквартирант Луна.

Динко
netinfo

 

Четвъртото място бе заето от Фънки, който до последно подкрепяше своя фаворит Константин.

Фънки
netinfo

Преди него шоуто напуснаха двете дами Людмила Захажаева и Светлана Василева, които се класираха съответно на шесто и пето място. Това се случи веднага, след като Съквартирантите изгледаха изненадващи видеа, в които най-близките им хора ги подкрепиха преди финалната права на шоуто. Емоции и сълзи завладяха Къщата.

Самият Джино напусна последен най-известната Къща и с това се превърна в първия Съквартирант, който два пъти е печелил победата в Big Brother. На сцената той бе повече от развълнуван и дори саботажа на останалите Съквартиранти, които напуснаха демонстративно, не успя да помрачи щастието му.

Водещите
netinfo

 
Първото интервю на победителя Джино можете да гледате утре в „На кафе“.

Всички подробности за Съквартирантите може да откриете в сайта на Big Brother: Most Wanted и на официалната страница на Big Brother във Facebook. Целите епизоди на предаването може да гледате в NOVA PLAY, a най-интересните моменти да следите във Vbox7.

За още любопитни новини харесайте страницата ни във Facebook тук

nova.bg