Тренирай с Янита Янчева, Адриан Зурков, Сами Хосни
Когато фитнес залите са затворени, а властите ни препоръчват да ограничим безцелните разходки, да се обездвижим е изключително лесно. Затова на мода дойдоха домашните тренировки, като изборът тук е огромен.

За да призоват хората да останат активни, макар и в домашни условия, апелират и много популярни българи. За целта те адаптираха своите тренировъчни режими и ги споделиха с последователите си. Ето как може да се раздвижим с популярни български инфлуенсъри. Вижте в канала "Cool News" във vbox7:

Янита Янчева

Може да се тренира с всичко и семейството на Янита Янчева го доказва. Видеото е хумористично, но пък базовите упражнения - лицеви опори, клекове и напади могат винаги да се правят.
 

Сами Хосни

Популярният треньор винаги е тренирал своите клиенти по малко по-различен начин и е залагал на функционални и кондиционни тренировки, сега предлага такива и на Instagram последователите си.

 

Златка Димитрова

Плеймейтката тренира и у дома, и в парка, но по-горе сме сложили тренировката ѝ от хола, защото просто е по-безопасна. Е, изискват се някои аксесоари, но като начало можете да минете и без тях.
 

Адриан Зурков

Трудно се поддържат такива мускули без тежести, но какво да се прави, такива са времената. Зурков ни е подготвил супер тренировка само със собствено тегло, с която мускулната треска е гарантирана.
 

Димитър Илков

Другата звезда от "София Ден и Нощ" също предлага упражнения, които ще се харесат на мъжете, но пък за тях са необходими тежести.