В интернет пространството се публикуват не една или две рецепти за засилване на имунитета чрез природни продукти. Но  съвсем друго е, когато световноизвестен диетолог застане с името си зад една такава препоръка. Вижте в канала "Social Virals" във vbox7:

Такива са съветите на диетоложката Енджи Касабие, която е категорична, че имунитет не се изгражда от една напитка, а е въпрос за добро хранене на клетъчно ниво. По думите ѝ имаме лош имунитет, защото не сме успели да храним клетките си правилно.
 

"Имунитетът се подсилва от храната и грижите за тялото", заяви тя в ефира на NOVA и определи като най-важна грижата за черния дроб. Според Енджи ние стареем, защото черният ни дроб старее. Той трябва да се детоксикира редовно, но не със сокчета, а системно с добра храна.
 

Нейният личен избор за бърза детоксикация е сок от селъри, който подобрява имунитета, тонуса, почиства кожата и изхвърля токсините. Нещо повече - нарушава мембраната на клетката на вируса.

 

Другата препоръка на Енджи Касабие са лимоните и джинджифила, както и вит. D. Към чая от тези два продукта обаче трябва да се добавят черен пипер и куркума, защото така се намалява възпалението.
 

Енджи споделя, че е сама в този момент. Съпругът ѝ, Рабих, се наложило да замине за Ливан заради снимките на сериал. Заради пандемията обаче в Ливан затворили границите, както и летищата, и така той все още е там. Бебчето им обаче усеща липсата на баща си и той видимо му липсва.