Брад Пит прекара три часа в кантората на адвоката си, където се срещна с бившата си съпруга Анджелина Джоли, съобщава в. „Дейли мейл“. Според запознати холивудските звезди са обсъждали условията за попечителството над шестте си деца - Шайло, Мадоск, Пакс, Вивиен Нокс и Захара.
 
Брад Пит и Анджелина Джоли се разбраха, разводът не се отменя
 

Папараци успяха да заснемат небрежно облечения 55-годишен актьор на излизане от адвокатската кантора. Джоли обаче успя да избегне камерите. Двамата официално подписаха документите по развода в края на ноември миналата година.
 
СНИМКИ: Брад и Анджелина през годините

Преди дни таблоидите приписаха на Брат Пит романтична връзка с актрисата Шарлийз Терон, с която се срещал от месец. По-късно представител на двамата актьори отрече тази информация.
 
Междувременно в социалните мрежи се появи снимка на Анджелина Джоли, на която се вижда как актрисата и три от децата й продават органични лакомства за домашни любимци в парк за кучета в Лос Анджелис.

 
Брад вини себе си за развода с Анджелина (ВИДЕО)

Фотографията, която бързо набра популярност, е направена случайно от 27-годишната актриса Сара Рамос, известна с ролята си на Хади в драмата „Родителство“. Потребители на Instagram отдадоха дължимото на Джоли, която според тях „е преподала ценен житейски урок на децата си“.
 
БГНЕС