/ БГНЕС
Брад Пит и Анджелина Джоли финализират развода си, съобщи Контактюмзик. Двамата обявиха, че са се разделили през септември 2016 г. и след дълъг съдебен спор вече са се споразумели за съвместно попечителство над шестте си деца и по другите условия.

СНИМКИ: Брад и Анджелина през годините

„Условията за развода вече са уточнени. Оформят се от двата правни екипа и ще бъдат регистрирани до седмици. Двамата сега са в много по-добри отношения, отколкото преди две години“, каза близък човек от обкръжението им пред „Сън“.

Брад Пит вини себе си за развода с Анджелина Джоли (ВИДЕО)

Двамата са се разбрали за децата, които са на възраст от 16 до 9 години. Най-голям е Мадокс. Пакс е на 14 години, Захара - на 13, Шайло - на 11, а близнаците Вивиен и Нокс - на 11.

Дъщерите на Анджелина Джоли и Брад Пит, които предпочитат да изглеждат като момчета.
Gettyimages

„И двамата решиха, че е много важно за децата да се разберат. Ще си поделят попечителството. Имаше слухове, че разводът се отменя, но това не е така", добави същият източник.

След раздялата с Анджелина Джоли, Брад Пит тръгна на терапия, "за да стане по-добър човек и баща". Той е признавал след разпадането на брака му, че пиенето е станало проблем. Засега Брад Пит още не излиза много с децата, но би искал да прекарва повече време с тях.

Брад Пит избира самотата за дълго

И двамата вече имат връзки с други хора, пише в. "Дейли мейл". Тя излиза с агент за недвижими имоти, който е по-възрастен от нея. Брад Пит също има "дискретни" връзки от време на време, но не търси нещо постоянно.

Анджелина Джоли има шест деца - Шайло и близнаците Нокс и Вивиен от актьора Брад Пит и осиновените Мадокс, Пакс, Захара.
x17agency.com

„Той промени живота си след раздялата. Отначало си стоеше потиснат у дома, не излизаше с месеци. Вече започна да излиза и да се среща с близки приятели“, казва негов близък.
БТА