Бяха времена, когато Брад и Анджелина бяха щастливи заедно
Бяха времена, когато Брад и Анджелина бяха щастливи заедно / БГНЕС
След близо година и половина съдебна война кой да получи попечителството върху децата, двете холивудски звезди, като че ли вече имат готовност да подпишат развода. Но дали това ще бъде епилог на медийния роман, който се развива от септември 2016 г.,пише БГНЕС.
 
Великата любов на Брад и Анджелина остава в историята на Холивуд (СНИМКИ)

Една от най-известните холивудски двойки - Анджелина Джоли и Брад Пит, преди малко повече от година решиха да прекратят десетгодишния си съвместен живот. Новината запълни първите страници на изданията, а холивудските звезди сами обясниха причините довели до раздялата им.
 
СНИМКИ: Брад и Анджелина през годините

В интервю за "GQ Style" Брад Пит сподели, че желанието му е разводът да премине "с голяма деликатност". От своя страна Анджелина загатна пред "Vanity Fair" "за един болезнен период". "Това беше най-трудният момент в живота ми. В момента търсим глътка въздух. Опитваме се да направим най-доброто за нашето семейство. Нещата се влошиха... Не, не искам да използвам тази дума. Нещата станаха трудни", споделя актрисата.
 
Брад Пит вини себе си за развода с Анджелина Джоли (ВИДЕО)

Но след месеци на търсене на приятелско споразумение, за да се прекрати този брак, изглежда, че Анджелина и Брад са намерили решение.
 
Анджелина Джоли: С Брад винаги ще сме семейство

Пред списание "Gala" приятел, близък до звездната двойка, споделя, че холивудските икони били готови да подпишат развода в следващите дни. "Във всеки случай по отношение на децата те са близо до приятелско споразумение. Те са в по-добри отношения и този развод трябва да се разреши до края на февруари", споделя източникът.
БГНЕС