Все още сме в средата на зимата, а мъглите и ниските температури навън не ни помагат да се чувстваме добре. Това обаче не е така за родния шоубизнес - януари е месец за почивки и колкото по-екзотични са те, толкова по-добре.

По всичко личи, че семейството на миската Антония Петрова няма никакво намерение да се връща на минусовите температури в България, след като в Обединените арабски емирства е лято. Младата майка публикува всекидневно кадри от почивката им там, която всъщност започна на практика миналата година. Вижте в канала "Красивите българки" във vbox7:
 

От снимките се вижда, че малкият Благовест, който съвсем скоро ще навърши една годинка, е пораснал и вече не е бебе, а чаровно хлапе.
 

Антония Петрова е в перфектна форма, но това при нея не е нещо нетрадиционно. Красавицата вече е с екзотичен тен, но динамиката на семейство Батинкови подсказва, че това далеч няма да е последното екзотично зимно пътуване за тримата.

 

Разбира се, с Антония и Благовест е и главата на семейството - Ивайло Батинков. Вижда се, че най-често е в ролята на фотограф, но има и страхотни снимки със сина си.