Преди по-малко от години на бял свят се появява Агуая - дъщеричката на Venci Venc' и приятелката му Мелани. Каналът "Cool Kids" във vbox7 разказва:
 

Малката им дъщеричка е едва на 9 месеца, но вече прави първия си творчески дебют. Това става в песента на Pavell & Venci Venc' и Любо Киров, озаглавена "Не бих могъл".
 

Песента е  част от серията на т.нар. "честна музика" - чиста, емоционална, вълнуваща изповед.
 

В клипа виждаме две истории, които са скрити зад две врати. В единия свят Pavell и половинката му Кристина се борят за любовта си. А във втория свят виждаме и прекрасната 9-месечна Агуая.

 

Сцените проследяват етапите на израстването ѝ пред погледа на баща ѝ.
 

Агуая се роди на 28 декември миналата година. Баща ѝ я определи като едно бохемско бебе, вероятно заради нетрадиционното семейство, което Агуая има.
 

Родителите на Агуая не са типичната двойка. Двамата са най-добри приятели, но нищо повече. Е, освен че са родители на момиченцето.
 

Самото решение бебчето да се "случи" било предложено от Мелани, която към момента била асистент на Венци. Тя му пратила мейл, в който му предложила да си направят дете.
 

От снимките на двамата родители в Instagram става ясно, че Агуая живее с майка си, но въпреки това баща ѝ често прекарва време с нея.

За още любопитни новини и снимки харесайте страницата на Dariknews.bg във Facebook тук