Шофьорът Христо Тепавичаров публикувал признание в социалните мрежи, че кара твърде бързо
Родители на три деца са загиналите в жестоката катастрофа с мотор на столичния булевард "България", съобщава TrafficNews. Трагедията оставя без родители 6-месечно бебе и две по-големи деца. 

Машината е управлявана от Христо Тепавичаров, а съпругата му Мария Георгиева се е возела зад него. Причината за катастрофата най-вероятно е несъобразена скорост. 

Двамата са се оженили на 1 ноември 2016 година, а само преди половин месец са били заедно на море. Малката им дъщеричка се е родила през март.

Броени дни преди катастрофата Христо написал послание на съпругата си Мария по случай годишнина от първата им среща. 


"Спомняш ли онзи ден, когато се срещнахме......на онази спирка..... Аз го помня, много добре. От тогава сме заедно. Само 2 години по-късно се врекохме да бъдем заедно в радост и болка, в щастие и тъга, до като смъртта ни раздели. Аз помня, помня добре. Всеки пореден ден, вече 2,5 години, откакто си казахме "да". Винаги ще бъда до теб, винаги ще те изненадвам, макар и не винаги само положително. Ще бъда здраво стъпил на земята, за да бъда твоята опора, така както и ти за мен. Каквото и да се случи, ще бъда зад гърба ти, ще те подкрепям и обожавам. Ти си майка на децата ми, но се грижиш и за мен. Прощаваш и преглъщаш грешките ми, макар понякога да не го заслужавам. Ти направи много за мен, а дори нямаш представа. Това е нещо, което остави дълбок белег в сърцето ми. Ти си! Винаги си била и ще бъдеш, любов моя!

Двама души загинаха при катастрофа с мотор в София

На 12 юли Христо е публикувал размисли, от които става ясно, че е работи като барман и понякога е доста безразсъден, когато седне на мотора:

Моторист съм майко,от онези безмозъчните дето ни избиват ден след ден... Дето караме мотори на изплащане за по хиляда лева... Дето си купуваме каски втора употреба и немски скъсани костюми... Онези който караме на ръба на живота... Онези мотористи майко,които сме нямали мозък и хвърчим по улиците с 200 км онези майко, които сме толкова лоши че когато падне приятел познат или не познат ние се събираме и помагаме кой с каквото може... 
Мразят ни майко,мразят ни всички,защото ние живеем, защото нашият живот е на 2 гуми... Но майко те не знаят... Не знаят че под каската аз съм човекът, барманът, който  вижда как изневеряват на жените си по дискотеките, който слуша техните истории и им дава съвети,който търпи утайката на обществото... Не знаят майко не знаят че имам приятелка която всяка вечер ме чака да се прибера... И ти майко всеки ден ме проверяваш дали съм жив и здрав... 

Не знаят майко не знаят защото загубихме човечността си... Кажи ми майко с какво са повече те от нас... Тези който ни избиват по пътя с колите купени от родителите им... С какво майко... Аз съм моторист,но под каската и аз съм един от тях,може би малко по-добър!!!"

В своя коментар за откровенията на своя любим Мария напомня, че той наистина прекалява със скоростта:

"Много е хубаво, но хвани коригирай малко скоростта... мен ме возиш с 280, не знам как така реши 200 да напишеш."