Творци и приятели страдат по преждевременната загуба на Димо Стоянов. Своя спомен от студентските години сподели в профила си в социалната мрежа Милица Гладнишка, състудентка на вокалиста на P.I.F. от класовете по куклено актьорско майсторство в НАТФИЗ.

"Димо... Една нежна и по детски чиста душа! Заедно завършихме НАТФИЗ с тройка за дипломния ни спектакъл, направен за три дни - четирима изтърсаци от различни класове! Ще липсваш на цялата Земя. Но, Вселената е твоя сега! Лети!!" - с тези думи актрисата си взе сбогом с музиканта.

 
 



Съюзът на артистите в България също почете паметта му. "Сбогом, Димо! Боли! Оставаш завинаги в сърцата ни!", написаха от гилдията във Фейсбук.

 
 




Ники Кънчев пък разкри последното съобщение, което му е написал Димо от болницата. В него той му признава колко много иска да се видят и да слушат музика, но на добрия стар грамофон.



Почина Димо от P.I.F.


"Последното, което ми написа от болницата беше:

"Имам прекрасна жена, две прекрасни дъщери от тази жена. Две кучета на 10 голден и на 2 той пудел
. Страхотни китари, пиана и микрофони. Имам всичко човек, от мен се иска да работя. Искам да ми дойдеш на гости да изслушаме някой албум, но на плоча. Имам си специално място."

Е приятелю любими, вече си на "специално място".
Пускай си каквото решиш с другите велики.
Твоята "Приказка" тук свърши, но продължава горе", прости се с певеца журналистът.