Войната по пътищата взе 10 жертви за няколко часа
Войната по пътищата взе 10 жертви за няколко часа / снимка: БГНЕС

Войната по пътищата взе нови жертви в страната. Тази сутрин при пътни инциденти загинаха четирима души, а шестима души издъхнаха при катастрофи в неделя.

Тежка катастрофа край Кнежа, има загинали

Тежка катастрофа стана тази сутрин край Кнежа в посока град Искър. При пътния инцидент са загинали трима души, има и ранени. Към момента се установява самоличността им, както и в кои от автомобилите са пътували. Три автомобила - „Фолксваген Пасат", „Фолксваген Голф" и „Дачия", са се сблъскали на пътя след Кнежа в посока град Искър. Причините за инцидента все още не са ясни.

Мъж загина при катастрофа край Сандански, не носел предпазен колан

При друг пътен инцидент край Сандански тази сутрин почина 55-годишен мъж. Автомобилът му се е обърнал на пътя, свързващ Петрич и Мелник. Шофьорът на колата не е ползвал обезопасителен колан, вследствие на което е изпаднал от автомобила и е бил затиснат от него, което е причинило и смъртта му. В колата е пътувал и мъж, който е с леки наранявания и без опасност за живота.

Трима души загинаха при катастрофа в Прохода на Републиката

6 човека са загинали, един е с опасност за живота и 20 са ранени при 20 пътни инцидента за изминалото денонощие в страната, съобщиха от пресцентъра на МВР. На територията на София са станали 5 тежки и 55 леки произшествия, при които има 1 загинал човек и 7 ранени.